If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, може ли някой по-подробно да ми обясни методиката за смяна на крушки на предните фарове - изгорял ми е десен къс и ляв габарит не че има значение кое точно е изгоряло нали??
13х
според правилата на форума, трябва да посочиш информация за колата си в подписа (точно заради такива случаи, за да не се пита всеки път), виж всички останали
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Има и едни телчета които държят самата крушка...ако ти е много неудобно можеш да ползваш дамско огледалце, за да виждаш какво правиш.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
някъде четох - сваляш казанчета, махаш аларми, после още нещо .... разглабяш фара и ако имаш късмет го сглабяш отново. Не разбирам как се вадят тези куплунзи от които стърчат жиците- Има някакви капачки на които пише ON-OFF до тях.
Въртиш черната капачка на положение ОФ,с едно огледалце откачаш куплунга преди да си откачил скобите(две извити телчета)че след това няма откачане на куплунга.Откачаш скобите и като вадиш халогена виж в каква посока му е щифта за да не се чудиш при поставянето.А габарита има един пласмасов език въртиш 90 градуса обратно на часовника и излиза заедно с габарита.Сглобяваш по обратния път ,без да сваляш фарове,да цепиш двигателя и скоростите да помпиш гуми и да точиш резервуара и т.н.Успех.
Здравейте колеги
И на мен ми беше изгоряла крушката на късите светлини, смених я, но индикацията на таблото продължава да свети (огледах и другите крушки но всички са здрави). Какъв може да е проблема че да не иска да изгасне тая индикация
Предварително ви благодаря .
Comment